BEZOEK ONZE KLINIEK

WHTC
73 Rue Defacqz
1060 Brussel
België

WHTC kantoor-USA
4840 Camberbridge Drive
Alpharetta GA 30022
USA

NIEUWS

Consulten
Berlijn - 5/11/2017

IHRP Conference - 4/7/2017 

 

ZIE ONZE RESULTATEN

beforeaftervideosthumbnail D

beforeafterphotos thumbnail D

KONTAKT

E-mail
hairintheworld@yahoo.com

Telefoon
+32 -2-538-4404 (kantoor)
+32 479-75-3281 (mobiel)
+44 203-318-6228
+1 770-663-1290

TALEN

france1-thumb  uk-great-britain1-thumb  germany2-thumb

Informatie

1. Procedures Vragen

Heeft haartransplantaties echt werken?

Absoluut . Haar transplantatie chirurgie is de meest effectieve methode om blijvend herstel van haar. In de handen van een gekwalificeerde arts , kan haartransplantaties leveren zeer bevredigende resultaten .

Hoe lang duurt het voordat ik de resultaten van mijn operatie?

Antwoord: 2 weken na een haartransplantatie de overgrote meerderheid van de nieuwe haren zal werpen als de follikels gaan in een rustfase . Je moet de eerste hergroei waarnemen tussen de 3 en 5 maanden post-op . De meeste patiënten zal een belangrijke cosmetische verbetering tussen 6 en 8 maanden zien . Nieuwe groei zal doorgaan tot een jaar post-op . Sommige mensen vinden dat , terwijl alle enten hebben groeien door 1 jaartal , de dikte en de kwaliteit van de enten blijven verbeteren gedurende enkele maanden .

Zodra de transplantaten zijn gegroeid en de haren zijn volgroeid , zal uw getransplanteerde blijven groeien voor de rest van je leven .

Wat is BHT?

BHT staat voor Body Hair Transplant . BHT gebruikt dezelfde punch technologie als Dr. Patrick Mwamba 's FIT . Zoals de naam al doet vermoeden , BHT gaat oogsten haar van de benen , buik , borst, rug , en baard voor verhuizing naar de hoofdhuid . Terwijl hoofdhaar is de voorkeur bron voor donor haar , het is een eindige grondstof . Sommige patiënten hebben niet genoeg hoofdhuid donor haar om de resultaten die ze willen bereiken . Voor deze mensen , kunnen BHT heel waardevol , zeker als het lichaamshaar lijkt het hoofdhaar qua krullen en textuur .

Wat is FIT?

FIT staat voor Folliculair Isolatie Techniek . Net als bij FUT via de strip methode , FIT omvat de transplantatie van kleine haren enten in hun natuurlijke folliculaire groeperingen . Het belangrijkste verschil tussen deze benaderingen is de FIT methode niet dezelfde oogsten techniek gebruiken . In plaats van het verwijderen van een strook van haar - dragende weefsel Dr Patrick Mwamba , MD , gebruikt een kleine extractie hulpmiddel om de folliculaire families van donorzone een tegelijk verwijderen . Deze aanpak is minder invasief dan de strip oogst en niet kopen een lineaire donor litteken . Patiënt die graag hun haar dragen korte kiezen vaak voor deze techniek als littekens minimaal is en moeilijk op te sporen .

Wat is FUT?

FUT staat voor Follicular Unit Transplantation . Deze procedure omvat het verwijderen van een lange smalle strook van weefsel uit de achterkant van de hoofdhuid . Dr Mwamba hechtingen de wond onder de minimale spanning en strip wordt vervolgens zorgvuldig ontleed onder microscopen om kleine folliculaire unit grafts voor transplantatie te produceren . Een groot aantal grafts worden getransplanteerd in een dag met methode . Patiënten moeten erop worden gewezen dat deze aanpak levert een smalle lineaire litteken in de donor zone die gemakkelijk kan worden verborgen met omringende haar.

2. Haaruitval Vragen

Kan medische therapieën helpen met mijn haaruitval?

Ja . Dr Patrick Mwamba , MD , beveelt typisch dat patiënten medicijnen om hun haaruitval te temperen . Hoewel er geen medicijnen zijn bewezen consistentie opnieuw te groeien significante hoeveelheden haar, Finasteride ( Propecia ) en Minoxidil ( Rogaine ) zijn vaak effectief in het stabiliseren van de progressie van kaalheid . Finasteride is een orale medicatie voor mannen. Minoxodil is een actuele toepassing effectief bij mannen en vrouwen . Deze medicijnen kunnen nuttig voor niet - chirurgische patiënten naast die patiënten die kiezen voor haartransplantatie .

Waarom ben ik mijn haar te verliezen?

De overgrote meerderheid van de mensen die lijden aan haaruitval hebben een aandoening, de zogenaamde alopecia androgenetica of genetische kaalheid . Een zeer kleine minderheid van de patiënten last van haaruitval als gevolg van andere aandoeningen ( hormonale stoornis , onevenwichtige voeding , enz.) .

Zal mijn nieuwe getransplanteerde haar natuurlijk lijken?

chirurgische resultaten Dr Mwamba 's niet alleen natuurlijk te doen lijken , ze zijn niet op te sporen , zelfs onder nauwkeurig onderzoek . Om deze hoge authenticiteit te bereiken , stelt WHTC chirurgische methoden waarbij alleen natuurlijk voorkomende folliculaire groepen 1-4 haren als transplantaten . Deze discrete groepen , de zogenaamde folliculaire eenheden , dicht bij elkaar in kleine incisies geplaatst over het kalende of dunner gebied . Met scherpe artistieke verstandig en onberispelijke techniek worden natuurlijke resultaten behaald op een consistente basis .

Zal mijn getransplanteerde haar eens in de haren?

Nee. Getransplanteerde haar is geoogst van de veilige donor zone waar het haar is niet kwetsbaar voor de DHT . Ongeacht waar deze follikels zich op de hoofdhuid , blijven ze bestand tegen haaruitval . Dit fenomeen staat bekend als donor dominantie.

Kaalheid is aanwezig als hoofdharen kwetsbaar dihydrotestosteron , ook wel DHT . Dit hormoon veroorzaakt de haren op bepaalde delen van de hoofdhuid geleidelijk miniaturiseren , tot de verschijning van haarverlies en kaalheid.

3. Haaruitval Producten

4. Reizen