BEZOEK ONZE KLINIEK

WHTC
73 Rue Defacqz
1060 Brussel
België

WHTC kantoor-USA
4840 Camberbridge Drive
Alpharetta GA 30022
USA

NIEUWS

Consulten
Berlijn - 5/11/2017

IHRP Conference - 4/7/2017 

 

ZIE ONZE RESULTATEN

beforeaftervideosthumbnail D

beforeafterphotos thumbnail D

KONTAKT

E-mail
hairintheworld@yahoo.com

Telefoon
+32 -2-538-4404 (kantoor)
+32 479-75-3281 (mobiel)
+44 203-318-6228
+1 770-663-1290

TALEN

france1-thumb  uk-great-britain1-thumb  germany2-thumb

WHTC KLINIEK

Welcome to WHTC D

De WHTC centrum biedt haar patiënten de beste chirurgische oplossingen voor haaruitval met de beste chirurgen in de wereld. De WHTC centrum, chirurgen en hooggekwalificeerd personeel voeren de ultra moderne techniek folliculair isolatie of FIT evenals folliculaire unit transplantatie of FUT.

Wij zijn er trots op een uitstekende haartransplantatie leidt tot de meest natuurlijke resultaten te bieden. WHTC personeel streeft naar een consistent uitzonderlijke tevredenheid te bieden aan zijn patiënten. Ons doel is om de operatie proces als plezierig en bevredigend als mogelijk voor elke patiënt.

WHTC is gewijd aan het verstrekken van de meest recente technologie om uw haar te herstellen.

 

TECHNISCHE

Centrum WHTC biedt mensen die last hebben van haaruitval de meest ultramoderne technieken en de meest innovatieve op het gebied van chirurgische haartransplantatie. Elke patiënt is uniek en elke behandeling moet worden afgestemd op de doelstellingen en verwachtingen te voldoen. Aangezien elke chirurgische procedure vormt een unieke uitdaging, is het essentieel om technologie en meerdere filosofieën omarmen.

Alvorens in te gaan chirurgische benaderingen WHTC aanbod, is het belangrijk om een fundamenteel begrip van hoe de haartransplantatie operatie. Voor degenen die lijden aan erfelijke haaruitval, zullen sommige gebieden van de hoofdhuid gevoelig voor dihydrotestosteron (DHT), het hormoon dat verantwoordelijk is voor erfelijke kaalheid. Andere haar - haarzakjes die in de achterkant en zijkanten van de hoofdhuid - resistente oorzaken van haaruitval. Haarchirurgen "oogst" haar "donoren" résitants de DHT aan de achterkant van het hoofd en de geïmplanteerde pocket haartransplantaties in kalende gebieden. Aangezien donor haar is genetisch "gezegend", ze blijven groeien, zelfs als ze in gebieden die verfijnde zijn geplaatst. Dit verschijnsel heet dominantie.

WHTC biedt verschillende restauratie-technieken, met inbegrip van de FIT techniek, FUT of Strip door de methode van excisie van een strip of BHT lichaam haartransplantatie "donor uitzetten" of herbevolking van het donorgebied en reparatie vorige transplantaties.

 

DIENSTEN

  • Extractie van folliculaire eenheden (FUE)
  • transplantatie folliculaire eenheid (FUT)
  • lichaam haartransplantatie (BHT)
  • Wenkbrauw Transplantatie
  • Opnames bosjes of stekkers
  • Reparatie van litteken
  • Transplantatie van gezichtshaar
  • Haartransplantatie correctie
  • Gratis Overleg voorzichtig